Bli medlem

Medlemskap

Bli medlem i SFM - En plattform för alla som jobbar med eller är intresserade av medling och konflikthanteringAlla som är intresserade av att utveckla medling och konflikthantering i Sverige är välkomna att bli medlemmar. Du blir medlem genom att betala medlemsavgiften via swish till nr: 123 198 87 65 uppge namn och epost i meddelandefältet. Medlemskap i SFM kostar 200:- per kalenderår. Maila oss om du önskar kvitto: info@s-f-m.se

Som medlem är du välkommen att delta i våra aktiviteter till reducerat pris och stödjer det arbete för medling och alternativ konflikthantering som föreningen bedriver.

SFM vill vara en förening som erbjuder sina medlemmar en plattform för att dela kunskap och tankar om medling och alternativ konflikthantering. Genom att mötas i dialog, på nätverksträffar, inspirationsdagar eller i andra sammanhang kan vi tillsammans utveckla och utvecklas.

För att följa vad som pågår i föreningen, följ oss gärna: SFMs hemsida och följ oss på LinkedIn och Facebook.

Allt arbete i föreningen sker ideellt. Om du känner att du brinner för något ämne, vill skriva en artikel om medling eller på annat sätt engagera dig, så hör gärna av dig till styrelsen.

Vi hoppas att du genom föreningen får mer kunskap och nya perspektiv om medling samt möjlighet att uppdatera dig om vad som är på gång inom området.