Nätverksträff: Mindfulness för medlare… och hur överlever man med förnuftet i behåll som medlare?

3 maj kl 18.30-20.00, online via Teams.
På SFMs nätverksträffar möts vi för erfarenhetsutbyte, dialog och inspiration. Alla som är intresserade av familjemedling är välkomna.

Anmälningslänk (Sista anmälningsdag 29 april)

Hur mycket vi än funderar över vad medlaren har för utbildning eller metod så är det otvivelaktigt så att medlaren som person har en avgörande betydelse för medlingen.

Vi är vårt eget viktigaste redskap. Har vi koll på detta redskap och hur tar vi hand om det?

Hur stor medvetenhet har vi om vad vi tar med oss in i medlingen? Hur påverkar våra värderingar? Har vi koll på våra fördomar? Hur hanterar vi begrepp som partiskhet?

Så här skriver medlaren Gert Nilsson Eldrimner om den här oerhört spännande frågan: Ladda ner dokumentet här.

Här finns också en artikel i ämnet, se särskilt Gerts markeringar

En annan dimension av frågan om medlaren som person är vad medlingen gör med oss? Arbetet som medlare är ofta ett ensamarbete fyllt av starka känslor hos dem vi möter. Vad gör vi med de tankar och känslor som uppkommer i arbetet? Vad gör vi med känslor av oro för utsatta barn, frustration eller sorg?

Koppla upp på nätverksmöte den 3 maj och låt oss prata vidare tillsammans om dessa viktiga och spännande ämnen!

Anmälan är gratis för er som redan är medlemmar i SFM, eller som väljer att bli medlemmar (200 kr). Kom ihåg att du behöver vara medlem för det nya versksamhetsåret 2022. Betalning sker genom swish till nr: 123 198 87 65 (maila oss om du önskar kvitto: info@s-f-m.se). Det går inte att betala med faktura.