Medlemsskap

 

Vem kan bli medlem?

Alla som är intresserade av att utveckla medling och konflikthantering i Sverige är välkomna att bli medlemmar.

    • Vad kostar det?

Medlemskap i SFM kostar 200:- per kalenderår.

    • Vad får jag för det?

Som medlem får du löpande information från SFM, medlemspris för deltagande i SFM:s arrangemang och konferenser och får först av alla veta om kommande aktiviteter.

    • Hur blir jag medlem?

Du blir medlem genom att betala medlemsavgiften antingen via swish till nr: 123 198 87 65 uppge namn och epost, eller genom att fylla i dina faktureringsuppgifter i vår onlinebutik som finns i menyraden.

Samarbetspartner: Bonigi

Som många av er känner till erbjuds landets medlingsverksamheter möjlighet att hantera sina medlingsärenden på ett strukturerat och trovärdigt sätt genom det verktyg som finns tillgängligt på www.bonigi.se

Gemensam hantering av exempelvis statistik ger möjlighet till både egen kvalitetssäkring och till gemensam utvärdering i lokala nätverk. Samtidigt skapas goda förutsättningar för svensk forskning inom medling vid brott.

För varje ny medlingsverksamhet som börjar använda www.bonigi.se bjuder Bonigi verksamheten på fem nya medlemskap i SFM. Så passa på att anslut din medlingsverksamhet!

För en kostnadsfri demonstration av verktyget, kontakta Bonigi via samuel@bonigi.se eller ring Samuel Persson på tel 036-4400422.